Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine Lazy Koala so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Kdo smo?

S spletno trgovino upravlja:

Foto in video produkcija Jaka Ažman s.p.

Mala Loka 5, 1230 Domžale, Slovenija

Davčna številka: SI48323977

Matična številka: 8122466000

IBAN SI56 6100 0001 9790 287

Datum vpisa subjekta v register: 9.1.2018

Cene

Ceniki predstavljajo osnovno informacijo, s katero informiramo svoje partnerje o ponudbi, ceni in osnovnih specifikacijah blaga. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne objave. Posebne ponudbe veljajo do razprodaje zalog. Napake niso izključene. Pridržujemo si pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV.

Načini Plačila

V spletni trgovini Lazy Koala lahko plačate na naslednje načine: 

  • Preko sistema PayPal
  • S plačilnimi karticami MasterCard in Visa (sistem poganja Stripe)
  • S plačilom po povzetju
  • Z bančnim nakazilom na IBAN SI56 6100 0001 9790 287. Pri referenci se sklicujte na številko računa. Paket bo odposlan v treh delovnih dneh po prejemu plačila
  • S kriptovalutami preko sistema GoCrypto

V prihodnjih dneh, pa bomo omogočili tud plačilo z naslednjimi načini:

  • Valu (Moneta)

Odstop od pogodbe

V roku 24 ur od naročila izdelka, lahko preko e-maila info@lazykoala.si sporočite, da odstopate od naročila in povrnili vam bomo denar in preklicali naročilo!

Dostava

Naše koale dostavljajo pakete s pomočjo podjetja GLS. Cena dostave in pakiranja je 3.5 eur. Nad 50 eur pa je dostava brezplačna! Običajno paket oddamo naslednji delovni dan od prejetega plačila, najkasneje pa v treh delovnih dneh.

Piškotki

Za potrebe delovanja strani, uporabljamo piškotke. Katere piškotke uporabljamo in kako z njimi upravljati, si lahko preberete tukaj: Povezava na piškotke (klik)

Vračila in reklamacija

Naša želja je, da naši kupci nakupujejo varno, udobno in predvsem brez skrbi. Zavedamo se pomembnosti zadovoljnih kupcev, zato vam omogočamo, da v roku 14 dni izdelek vrnete. Embalaža pri tem ne sme biti odprta ali poškodovana.

V roku 14 dni od prevzema naročenega blaga imate pravico odstopiti od pogodbe, in sicer brez navedbe razloga za svojo odločitev (43. člen ZVPOT). V tem roku nam na e-poštni naslov info@lazykoala.si sporočite, da odstopate od pogodbe. Po vaši najavi odstopa od pogodbe začne teči 30-dnevni rok, v katerem morate izdelek vrniti. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nepoškodovan, zapakiran v originalno embalažo in z vsemi priloženimi dodatki, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe.

  • Če želite izdelek reklamirati, lahko to storite preko e-naslova info@lazykoala.si.
  • Če ste prejeli poškodovan izdelek, nam to čimprej sporočite in zamenjali vam ga bomo brezplačno.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in preostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Pogoji poslovanja veljajo od 1.12.2019 naprej. 

Ekipa Lazy Koala.