Pogosta vprašanja

Koliko časa traja, preden dobim izdelke domov?

Paket običajno oddamo že takoj naslednji ali pa isti delovni dan (če naročilo oddate zjutraj, bo paket naslednji dan verjetno že pri vas) po prejemu plačila. Najkasneje bomo paket poslali v treh delovnih dneh.

Kako lahko plačam?

V spletni trgovini Lazy Koala lahko plačate na naslednje načine: 

  • Preko sistema PayPal
  • S plačilnimi karticami MasterCard in Visa (sistem poganja Stripe)
  • S plačilom po povzetju
  • Z bančnim nakazilom na IBAN SI56 6100 0001 9790 287. Pri referenci se sklicujte na številko računa. Paket bo odposlan v treh delovnih dneh po prejemu plačila
  • S kriptovalutami preko sistema GoCrypto

Kako lahko prevzamem izdelke?

Trenutno ponujamo le pošiljanje po pošti. Osebni prevzem žal še ni mogoč.

Ali je pošiljanje možno v tujino?

Trenutno še ne omogočamo dostave po tujini. Dostava je omejena na našo kuro, od Murske Lendave do Pirana (na Slovenijo, da ne bo pomote).

Kako se pri pošiljanju izognete plastiki?

Za pošiljanje uporabljamo škatle, ki že imajo lepilo (zaprejo se na tak način, kot standardne kuverte), za polnilo pa uporabljamo lesno volno, ki je naravno polnilo iz smrekovih vlaken.

Kako dobim račun?

Račun vam po opravljenem nakupu vedno pošljemo po e-mailu, saj tako zmanjšujemo porabo papirja. Če potrebujete fizično kopijo računa, nam ob nakupu to napišite v polje za opombe.

Na vaši strani sem našel napako!

Če ste na naši strani našli npako, tipkarskega škrata ali še huje, UPORABO TOŽILNIKA PRI ZANIKANJU, nam to prosimo sporočite na elektronski poštni naslov: info@lazykoala.si

S tem tudi pridobite kodo za 10% popusta v spletni trgovini! Naj se lov na napake začne. (napaka zgoraj ne šteje)